Plat Dak

Een bitumen dakbedekking krijgt nogal wat te verduren. kou, warmte, regen, zon & sneeuw. Allemaal factoren die invloed hebben op de levensduur van uw dak. Normaal gesproken zou een bitumen dak ca 25 jaar mee kunnen gaan, mits juist aangelegd en goed onderhouden.

Je kunt kiezen uit vele soorten verschillende bitumen dakbedekking. Allereerst zitten de verschillen in de kwaliteit en dikte van het materiaal.

Dakleer met leislag

Toegepast op platte daken of licht hellende daken die in het zicht liggen. De leislag zorgt voor een zeer strakke en nette afwerking. Ook is dit materiaal wat dikker, uv bestendiger en slijtvaster.

Dakleer zonder leislag

Toegepast op platte daken of licht hellende daken die niet persee in het zicht liggen. Het materiaal is iets dunner dan de dakbedekking met leislag, En dus minder slijtvast.

Bij een compleet nieuw dak & dakrenovatie heb je ook nog te maken met een onderlaag. Mits u nog geen lekkage heeft is het ook mogelijk om de nieuwe dakbedekking over de oude dakbedekking heen te branden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. We hoeven dan namelijk niet eerst het oude dak te verwijderen, en opnieuw te isoleren. Ook de onderlaag is dan niet nodig!

De prijs voor een nieuw dak is uiteraard afhankelijk van de kwaliteit, de dikte van het materiaal de grootte van het dak, en het aantal doorvoeren/lichtkoepels. Gaat het om een “warm dak” “koud dak” of “omgekeerd dak”? Wilt u graag vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan hieronder het formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Prijs Aanvraag

Vrijblijvende offerte opvragen

Bel ons op!

Bel ons nu!

Spoed? Of wilt u graag direct contact met ons opnemen? Bel nu!

Bel terug

Bel mij terug

15 + 7 =

Locatie

blank

Contact

Balbaostraat 26
5223 RM ’s-Hertogenbosch
06-55247777
info@dakservice-vandenbroek.nl
KvK nr: 62268201
BTW nr: NL045810461B01
Rek nr: NL30INGB0006731668

Dakservice van den Broek

Dakdekker Den Bosch en omgeving. De specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking. Daarnaast ook in het onderhouden van uw dak. Verder voeren wij ook een gratis dakinspectie uit. Tenslotte krijg u bij ons altijd 10 jaar garantie! Kortom, Uw dak is ons vak!