9,7 op trustoo.nl info@dakservice-vandenbroek.nl Vragen? Stuur ons een appje

Renovatie dak

De opties van dak renovatie

Wilt u uw dak laten renoveren? Dan heeft u twee opties: een nieuwe laag bitumen dakbedekking die over de oude laag heen wordt gebrand of het dak opnieuw laten isoleren.

De opties van dak renovatie

Wilt u uw dak laten renoveren? Dan heeft u twee opties: een nieuwe laag bitumen dakbedekking die over de oude laag heen wordt gebrand of het dak opnieuw laten isoleren.

Nieuwe laag dakbedekking of isoleren

De beste dakrenovatie voor uw woning

Bij een plat dak renovatie, kunt u kiezen voor een nieuwe laag bitumen dakbedekking die over de oude laag heen wordt gebrand. Maar er kan ook worden gekozen om het dak opnieuw te laten isoleren, hiermee bespaart u uiteraard weer op uw stookkosten.

Als u kiest voor de tweede optie, dan zal de oude dakbedekking verwijderd moeten worden voordat we de isolatieplaten aan de buitenzijde van het dak kunnen plaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het dak vanuit de binnenzijde te isoleren.

Offerte aanvragen

Renovatie dak (before)

Er zijn tal van mogelijkheden waarom uw dak aan vervanging toe is. Bijvoorbeeld door ouderdom, uitdroging, lekkage of gewoon omdat u dit alles vóór wilt zijn. Voordat wij een dak renovatie bij u uitvoeren, zullen wij eerst het dak gratis inspecteren, zodat wij op deze manier een passende oplossing kunnen bieden.

Wij zullen u informeren over de verschillende mogelijkheden en in overleg met u zullen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden. Om nog voordeliger uit te zijn, kunt u eventueel in overleg met uw buren samen uw dak laten renoveren. Dit is te allen tijde goedkoper, omdat er dan geen extra waterkering en opstand aangebracht hoeft te worden.

Renovatie dak (after)

U kunt van ons verwachten dat uw dak na de uitgevoerde renovatie werkzaamheden weer als nieuw is. Uiteraard krijgt u op de aangebrachte materialen en werkzaamheden 10 jaar garantie. Is uw dak aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een team van bekwame vaklieden? Zoek niet verder, bij Dakservice van den Broek bent u op het juiste adres!

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door het formulier hieronder in te vullen of te bellen naar 06-55247777. U kunt onderaan deze pagina ook uw telefoonnummer invullen, In dat geval bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Vrijblijvende offerte opvragen

  Garantie van
  kwaliteit
  Professioneel
  Persoonlijk en
  direct contact
  Plan op maat