Renovatie Dak

Bij een plat dak renovatie, kunt u kiezen voor een nieuwe laag bitumen dakbedekking die over de oude laag heen wordt gebrand. Maar er kan ook worden gekozen om het dak opnieuw te laten isoleren, hiermee bespaart u uiteraard weer op uw stookkosten. Als u kiest voor de tweede optie, dan zal de oude dakbedekking verwijdert moeten worden voordat we de isolatieplaten aan de buitenzijde van het dak kunnen plaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het dak vanuit de binnenzijde te isoleren.

Renovatie Dak

Er zijn tal van mogelijkheden waarom uw dak aan vervanging toe is. Bijvoorbeeld door ouderdom, uitdroging, lekkage of gewoon omdat u dit alles vóór wilt zijn. Voordat wij een dak renovatie bij u uitvoeren, zullen wij eerst het dak gratis inspecteren, zodat wij op deze manier een passende oplossing kunnen bieden. Wij zullen u informeren over de verschillende mogelijkheden, en in overleg met u zullen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden. Om nog voordeliger uit te zijn, kunt u eventueel in overleg met uw buren samen uw dak laten renoveren. Dit is ten alle tijden goedkoper, omdat er dan geen extra waterkering en opstand aangebracht hoeft te worden. Het is natuurlijk ook verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Kijk hiernaar niet altijd naar de goedkoopste, maar ook naar de recensie’s op het internet. Het is natuurlijk ook belangrijk bij wie u het beste gevoel heeft.

Renovatie Dak

U kunt van ons verwachten dat uw dak na de uitgevoerde renovatie werkzaamheden weer als nieuw is. Uiteraard krijgt u op de aangebrachte materialen en werkzaamheden 10 jaar garantie. Is uw dak aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een team van bekwame vaklieden? Zoek niet verder, bij Dakservice van den Broek bent u op het juiste adres! Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen door het formulier hier onder in te vullen, ook kunt u ons bellen op 0655247777. U kunt onder aan deze pagina ook uw telefoonnummer invullen, In dat geval bellen wij u zo spoedig mogelijk terug!

Prijs Aanvraag

Vrijblijvende offerte opvragen

Bel ons op!

Bel ons nu!

Spoed? Of wilt u graag direct contact met ons opnemen? Bel nu!

Bel terug

Bel mij terug

14 + 10 =

Locatie

blank

Contact

Balbaostraat 26
5223 RM ’s-Hertogenbosch
06-55247777
info@dakservice-vandenbroek.nl
KvK nr: 62268201
BTW nr: NL045810461B01
Rek nr: NL30INGB0006731668

Dakservice van den Broek

Dakdekker Den Bosch en omgeving. De specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking. Daarnaast ook in het onderhouden van uw dak. Verder voeren wij ook een gratis dakinspectie uit. Tenslotte krijg u bij ons altijd 10 jaar garantie! Kortom, Uw dak is ons vak!