9,7 op trustoo.nl info@dakservice-vandenbroek.nl Vragen? Stuur ons een appje

Waar kunnen we
u bij helpen?

Sedum dak
Een sedum dak is een groendak. Sedum zijn sterke vetplantjes die enkele weken tegen warmte en droogte kunnen. Een groendak wordt gecreëerd door middel van sedum cassettes en kan tijdens alle seizoenen worden toegepast. Indien u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen, of een vrijblijvende offerte aanvragen!
Lees meer
Plat / bitumen dak
Bitumen dakbedekking is al jaar en dag de meest populaire variant van dakbedekking. En dat is niet voor niets. Het materiaal is duurzaam, waterdicht, snel te realiseren én gaat het lang mee (zo’n 25 jaar). Omdat elk project uniek is, gaan we graag met je in gesprek. Op die manier ontdekken we de specifieke behoeften en maken we een plan op maat.
Lees meer
Dakonderhoud
Het onderhoud van uw dak is van groot belang voor de levensduur van uw dak. Uw dak heeft immers het hele jaar veel te verduren, waardoor er allerlei problemen kunnen ontstaan. Bij Dakservice van den Broek kunt u een onderhoudscontract op maat afsluiten. Indien u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen, of een vrijblijvende offerte aanvragen!
Lees meer
Lichtkoepel en dakraam
Extra licht en frisse lucht op uw zolder of in uw aanbouw? Dan is een lichtkoepel of dakraam iets voor u! Zo wordt een dakraam geplaatst in een hellend dak. Een lichtkoepel wordt echter geplaatst op een plat dak. Daardoor krijgt u ook een extra nooduitgang. Wel zo veilig toch? Interesse gekregen in één van beide? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!
Lees meer
Hellend / Pannen dak
U kunt bij ons terecht voor het vervangen van uw oude dakpannen. In de meeste gevallen kunnen uw panlatten blijven zitten. Mits het nodig is wordt het oude lood vervangen. Kiest u pannen met een andere pannenmaat dan dienen de panlatten wel vervangen te worden. Kiest u ervoor om uw gehele dak te vernieuwen & isoleren, ook dan mag u contact met ons opnemen.
Lees meer
Renovatiedak
Heeft u een bestaand dak en wilt u dit laten renoveren? Ook hiervoor bent u bij Dakservice van den Broek aan het juiste adres. Voor het compleet renoveren van alle bestaande platte daken, vervangen of aanbrengen van nieuwe elementen zoals lichtkoepels in uw dak. Kortom, alles onder één dak! Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.
Lees meer
Dakisolatie
Wist u dat warmte voor 90% via het dak verloren gaat? Met een goede dakisolatie kunt u gemakkelijk tot honderden euro's per jaar besparen op uw energiekosten. Maar niet alleen bespaart u een hoop geld, u krijgt bovendien ook nog eens een hoop comfort terug! Vraag ons naar de mogelijkheden indien u interesse heeft in isolatie.
Lees meer
Lekkage
Een lekkage is altijd erg vervelend. Maar dit kan meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld slijtage door ouderdom, het loslaten van de naden, of scheefliggende pannen. Als u een lekkage heeft, bel ons dan zo snel mogelijk op. Wij kunnen uw lekkage opsporen en een passende oplossing aanbieden voor een scherpe prijs.
Lees meer
Loodwerk
Lood is nodig bij de aansluiting tussen dak en gevel ofwel schoorsteen, zowel bij een plat dak als bij een hellend dak. Waar vroeger lood gebruikt werd, gebruiken wij tegenwoordig "Loodvervanger" tenzij u anders wenst. Dit is niet alleen duurzamer dan lood, maar ook nog eens mileuvriendelijk. Neem vrijblijvend contact op!
Lees meer
Dakinspectie
Bent u benieuwd naar de huidige status van uw dak? Dient hij vernieuwd te worden, of gaat hij nog jaren mee? Vraag nu een gratis dakinspectie aan. We controleren uw dak grondig op alle vlakken. Daarnaast ontvangt u van ons een uitgebreid rapport met onze conclusie. Maak nu een afspraak want onze dakinspectie is immers gratis!
Lees meer

Vrijblijvende offerte opvragen

  Garantie van
  kwaliteit
  Professioneel
  Persoonlijk en
  direct contact
  Plan op maat