Dakisolatie

Wist u dat warmte voor 90% via het dak verloren gaat? Met een goede dakisolatie kunt u gemakkelijk tot honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten. Maar niet alleen bespaart u een hoop geld, u krijgt er ook nog eens een hoop comfort voor terug! Er zijn verschillende methodes voor het isoleren van uw platdak.

Warm Dak

Bij een “warm dak” starten we met de dampremmende laag, hierop brengen we de isolatie (hard tempex) aan. Dan wordt de zo genoemde onderlaag bevestigd. En als laatste wordt de dakbedekking (toplaag) gebrand. Deze methode wordt het meest toegepast omdat het beter bestand is tegen temperatuurschommelingen en dus minder risico op scheurvorming.

Koud Dak

Bij een “koud dak” is meestal de isolatie tussen de balken aangebracht. Ook de dampremmende laag zit dan in veel gevallen tussen het plafond en de balklaag in. In dit geval krijg je maar 2 lagen, namelijk de onderlaag en de toplaag. Een koud dak wordt meestal afgeraden omdat het dakvlak te maken zal krijgen met grotere temperatuurschommelingen.

blank

Omgekeerd Dak

Bij een “omgekeerd dak” wordt de isolatie rechtstreeks bovenop de bestaande dakbedekking geplaatst in plaats van eronder. De isolatie wordt afgedekt met een zogenoemde ballastlaag (grind, tegels of hout). Is uw dak nog in goede staat? maar mist u isolatie? Dan is dit een hele goede oplossing! Ook voor daken die veel belopen worden wordt dit vaak toegepast.

Uiteraard kunnen wij ook uw hellend dak voorzien van isolatie. Ook hier zijn er weer verschillende mogelijkheden. Namelijk het vervangen van de oude dakplaten voor de zogenoemde “sandwichdakpanelen”. Ideaal voor als u geen ruimteverlies wilt op zolder. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk. Dan is er nog de optie

blank

Sandwich Dakplaat

Het voordeel van deze panelen is dat u een hoge isolatiewaarde terugkrijgt. En de binnenzijde gelijktijdig netjes afgewerkt is!

blank

Isolatie Binnenkant

Het isoleren van de binnenkant van uw zolder wordt vaak toegepast bij rijtjeshuizen, waarbij het dak niet in hoogte aangepast kan worden. Deze isolatie is er in veel varianten!

Heeft u interesse gekregen om uw dak te laten isoleren? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Prijs Aanvraag

Vrijblijvende offerte opvragen

Bel ons op!

Bel ons nu!

Spoed? Of wilt u graag direct contact met ons opnemen? Bel nu!

Bel terug

Bel mij terug

14 + 10 =

Locatie

blank

Contact

Balbaostraat 26
5223 RM ’s-Hertogenbosch
06-55247777
info@dakservice-vandenbroek.nl
KvK nr: 62268201
BTW nr: NL045810461B01
Rek nr: NL30INGB0006731668

Dakservice van den Broek

Dakdekker Den Bosch en omgeving. De specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking. Daarnaast ook in het onderhouden van uw dak. Verder voeren wij ook een gratis dakinspectie uit. Tenslotte krijg u bij ons altijd 10 jaar garantie! Kortom, Uw dak is ons vak!