9,7 op trustoo.nl info@dakservice-vandenbroek.nl Vragen? Stuur ons een appje

Dakisolatie

Waarom dakisolatie?

Wist u dat warmte voor 90% via het dak verloren gaat? Met een goede dakisolatie kunt u gemakkelijk tot honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten.

Waarom dakisolatie?

Wist u dat warmte voor 90% via het dak verloren gaat? Met een goede dakisolatie kunt u gemakkelijk tot honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten.

Geld besparen en comfort

Plat dak isoleren

Maar niet alleen bespaart u een hoop geld, u krijgt er ook nog eens een hoop comfort voor terug! Er zijn verschillende methodes voor het isoleren van uw plat dak.

Offerte aanvragen

Warm Dak

Bij een “warm dak” starten we met de dampremmende laag, hierop brengen we de isolatie (hard tempex) aan. Dan wordt de zo genoemde onderlaag bevestigd. En als laatste wordt de dakbedekking (toplaag) gebrand. Deze methode wordt het meest toegepast omdat het beter bestand is tegen temperatuurschommelingen en dus minder risico op scheurvorming.

Koud Dak

Bij een “koud dak” is meestal de isolatie tussen de balken aangebracht. Ook de dampremmende laag zit dan in veel gevallen tussen het plafond en de balklaag in. In dit geval krijg je maar 2 lagen, namelijk de onderlaag en de toplaag. Een koud dak wordt meestal afgeraden omdat het dakvlak te maken zal krijgen met grotere temperatuurschommelingen.

Omgekeerd Dak

Bij een “omgekeerd dak” wordt de isolatie rechtstreeks bovenop de bestaande dakbedekking geplaatst in plaats van eronder. De isolatie wordt afgedekt met een zogenoemde ballastlaag (grind, tegels of hout). Is uw dak nog in goede staat? maar mist u isolatie? Dan is dit een hele goede oplossing! Ook voor daken die veel belopen worden wordt dit vaak toegepast.

Isolatie Binnenkant

Het isoleren van de binnenkant van uw zolder wordt vaak toegepast bij rijtjeshuizen, waarbij het dak niet in hoogte aangepast kan worden. Deze isolatie is er in veel varianten!

Vraag een offerte aan

Uw dak laten isoleren?

Heeft u interesse gekregen om uw dak te laten isoleren? Neem dan contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Vraag offerte aan

Vrijblijvende offerte opvragen

  Garantie van
  kwaliteit
  Professioneel
  Persoonlijk en
  direct contact
  Plan op maat