9,7 op trustoo.nl info@dakservice-vandenbroek.nl Vragen? Stuur ons een appje

Dakonderhoud

Onderhoud aan uw dak

Het onderhoud aan uw dak wordt vaak onderschat. Toch is het erg belangrijk om regelmatig uw dak te inspecteren en onderhouden waar nodig.

Onderhoud aan uw dak

Het onderhoud aan uw dak wordt vaak onderschat. Toch is het erg belangrijk om regelmatig uw dak te inspecteren en onderhouden waar nodig.

Waarom dakonderhoud?

Het belang van dakonderhoud

De levensduur van uw dak wordt drastisch verlengt als u dit goed bij houdt. Wij snappen als geen ander dat u daar misschien helemaal geen zin of tijd voor heeft. Of misschien toch wat vrees om het dak op te klimmen. Geen probleem. Wij doen dit graag voor u!

Offerte aanvragen

Dakonderhoud plat dak

Het onderhoud van uw bitumendak is erg belangrijk. Wij maken al uw afvoeren vrij van vuil en/of bladeren, zodat het dak niet verstopt raakt en overloopt. Ook inspecteren wij uw dakbedekking op losse naden, gaten of scheurtjes. Daar waar nodig worden de reparatie’s uitgevoerd. Dit gebeurt altijd in overleg met u!

Dakonderhoud hellend dak

Ook een pannendak dient regelmatig onderhouden te worden. Wij kijken al uw pannen na op scheurtjes, scheve pannen worden recht gelegd, gebroken pannen worden vervangen (mits u reserve op voorraad heeft, anders dienen deze besteld te worden). Uw nokvorsten worden nagekeken of ze nog vast liggen. En we maken uw dakgoten schoon. Dit is erg belangrijk om lekkages te voorkomen!

Vraag een offerte aan

Dakonderhoud op maat

U kunt ervoor kiezen om bij ons een onderhoudscontract op maat af te sluiten. Wij komen dan langs op de overeengekomen dagen. De meeste kiezen voor 1 à 2 keer per jaar. Maar dit kunt u natuurlijk geheel zelf bepalen! Benieuwd naar een onderhoudscontract? Vul het onderstaand formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Vraag offerte aan

Vrijblijvende offerte opvragen

  Garantie van
  kwaliteit
  Professioneel
  Persoonlijk en
  direct contact
  Plan op maat