Dakonderhoud

Het onderhoud aan uw dak wordt vaak onderschat. Toch is het erg belangrijk om regelmatig uw dak te inspecteren en onderhouden waar nodig. De levensduur van uw dak wordt drastisch verlengt als u dit goed bij houdt. Wij snappen als geen ander dat u daar misschien helemaal geen zin of tijd voor heeft. Of misschien toch wat vrees om het dak op te klimmen. Geen probleem. Wij doen dit graag voor u!

Dakonderhoud plat dak

Het onderhoud van uw bitumendak is erg belangrijk. Wij maken al uw afvoeren vrij van vuil en/of bladeren, zodat het dak niet verstopt raakt en overloopt. Ook inspecteren wij uw dakbedekking op losse naden, gaten of scheurtjes. Daar waar nodig worden de reparatie’s uitgevoerd. Dit gebeurt altijd in overleg met u! Wij proberen altijd voor de goedkoopste maar beste oplossing te gaan.

Dakonderhoud hellend dak

Ook een pannendak dient regelmatig onderhouden te worden. Wij kijken al uw pannen na op scheurtjes, scheve pannen worden rechtgelegd, gebroken pannen worden vervangen(mits u reserve op voorraad heeft, anders dienen deze besteld te worden). Uw nokvorsten worden nagekeken of ze nog vast liggen. En we maken uw dakgoten schoon. dit is erg belangrijk om lekkages te voorkomen!

U kunt ervoor kiezen om bij ons een onderhoudscontract op maat af te sluiten. Wij komen dan langs op de overeengekomen dagen. De meeste kiezen voor 1 a 2 keer per jaar. Maar dit kunt u natuurlijk geheel zelf bepalen! Benieuwd naar een onderhoudscontract? Neem dan vrijblijvend contact op, of vul onderstaand formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Prijs Aanvraag

Vrijblijvende offerte opvragen

Bel ons op!

Bel ons nu!

Spoed? Of wilt u graag direct contact met ons opnemen? Bel nu!

Bel terug

Bel mij terug

7 + 14 =

Locatie

blank

Contact

Balbaostraat 26
5223 RM ’s-Hertogenbosch
06-55247777
info@dakservice-vandenbroek.nl
KvK nr: 62268201
BTW nr: NL045810461B01
Rek nr: NL30INGB0006731668

Dakservice van den Broek

Dakdekker Den Bosch en omgeving. De specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking. Daarnaast ook in het onderhouden van uw dak. Verder voeren wij ook een gratis dakinspectie uit. Tenslotte krijg u bij ons altijd 10 jaar garantie! Kortom, Uw dak is ons vak!