Lekkage

Lekkage aan uw dak kan door allerlei oorzaken ontstaan. Bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud. Maar een daklekkage is echter niet altijd direct zichtbaar, waardoor het soms enkele weken kan duren voordat u het ontdekt. Indien dat het geval is, kunt u het beste zo spoedig mogelijk contact met ons opnemen. Maar ook voor lekdetectie kunt u bij ons terecht. Wij werken namelijk met de meest geavanceerde gereedschappen en zijn gespecialiseerd in het opsporen van uw daklekkage. Het is immers niet altijd zo, dat het lek ook precies boven een vochtige plek in het plafond zit. Waardoor het soms dan ook erg veel zoekwerk kost. Door middel van infrarood apparatuur evenals rookdetectie, kunnen we de exacte locatie van het lek bepalen. Waardoor we in staat zijn om snel en zonder teveel sloopwerk, uw dak te repareren. Dit geldt voor zowel uw plat dak als uw hellend dak. Kortom, Alles onder één dak!

lekdetectie

Lekdetectie

Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur waarmee we in staat zijn snel en makkelijk uw lekkage op te sporen. Daardoor kunnen we in de meeste gevallen uw lekkage repareren zonder al te veel sloop & herstelwerk. dus is het dan ook niet altijd nodig om het gehele dak te vernieuwen.  Daarnaast is uw verzekeraar een groot voorstander van deze methode, doordat het namelijk ook nog eens een hoop geld scheelt!

Lekkage

Lekkage

Wanneer u te lang wacht met het repareren van de lekkage, kan het voor komen dat zowel het dakbeschot evenals de balken zodanig verrot zijn, dat ook deze vervangen dienen te worden. Zorg daarom dus dat u er tijdig bij bent! Verder is het belangrijk om regelmatig uw dak te onderhouden. Hierdoor verkleint u immers de kans op lekkage’s. Daarnaast kunt u door middel van een inspectie dit soort problemen voorkomen.

Dus heeft u een lekkage? Wacht daarmee niet langer, maar neem nu contact met ons op! Wij proberen bij spoed namelijk altijd zo snel mogelijk langs te komen. Bovendien bieden wij u ten alle tijden een passende oplossing. Vermoedt u een lekkage? maar u weet het niet zeker? Laat door ons een dakinspectie uitvoeren, Dit is immers gratis. En als laatste, probeer lekkages te voorkomen door regelmatig onderhoud aan uw dak te plegen!

Lekkage melden…

Vrijblijvende offerte opvragen

Bel ons op!

Bel ons nu!

Spoed? Of wilt u graag direct contact met ons opnemen? Bel nu!

Bel terug

Bel mij terug

12 + 14 =

Locatie

blank

Contact

Balbaostraat 26
5223 RM ’s-Hertogenbosch
06-55247777
info@dakservice-vandenbroek.nl
KvK nr: 62268201
BTW nr: NL045810461B01
Rek nr: NL30INGB0006731668

Dakservice van den Broek

Dakdekker Den Bosch en omgeving. De specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking. Daarnaast ook in het onderhouden van uw dak. Verder voeren wij ook een gratis dakinspectie uit. Tenslotte krijg u bij ons altijd 10 jaar garantie! Kortom, Uw dak is ons vak!