Over ons

De man achter Dakservice vd Broek

Tony van den Broek

Tony van den Broek

Oprichter & Eigenaar

Ik ben Tony van den Broek, oprichter & eigenaar van “Dakservice van den Broek“. Ik ben al geruime tijd werkzaam in de dakbedekking en in 2011 vond ik het tijd om voor me zelf te beginnen. De reden dat ik “Dakservice van den Broek” begonnen ben is simpel. In de eerste plaats vind ik het leuk om met mijn handen te werken, maar voornamelijk het blij maken van de klant doet mij goed…

Wie zijn wij?

Dakservice van den Broek is een jong, dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het renoveren, vernieuwen, inspecteren en onderhouden van uw dak. Denk daarbij aan platte daken die zijn voorzien van bitumen dakbedekking. Maar ook het aanleggen/vernieuwen van uw hellend pannendak nemen wij graag voor onze rekening. We zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar werkzaam in bijna het gehele land. dus ook in uw regio!

Ons doel.

Ons doel is om uw huis of bedrijfspand te voorzien van de best mogelijke materialen tegen de scherpste prijzen.

Onze visie.

Wij zijn zeer begaan met de kwaliteit van ons werk, de relatie met onze klanten en de ontwikkeling van onze producten.  Als gevolg hiervan zijn wij in een aantal jaar tijd uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf.

Voor meer informatie kunt u ons volgen op onze facebook pagina. Hierop posten wij regelmatig verslagen en foto’s van onze projecten. Uiteraard kunt u dit ook terug vinden op onze website onder het kopje “Projecten“. Bent u nieuwsgierig geworden, en heeft u interesse in bepaalde werkzaamheden dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Of u kunt onderaan deze pagina uw telefoonnummer achterlaten en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wat zeggen onze klanten?

 • 5 star review  Nieuw dak van onze aanbouw en garage laten doen. Zeer snel en vakkundig werk geleverd en goede service.

  thumb K vd Broek
  9/29/2020

  5 star review  Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Aanrader!

  thumb Michael Ligtvoet
  5/20/2020

  5 star review  Zwieber

  thumb Kivano CW
  9/29/2019

  5 star review  Een hele goede dakdekker. Werken netjes en afspraak is afspraak. Technisch ook heel goed. Onze daken (3 stuks) zijn tot in detail keurig afgewerkt. Ik kan deze dakdekker van harte aan bevelen.

  thumb John Dehond
  7/28/2019

  5 star review  Mijn dak is weer als nieuw! Dankjewel mannen !!

  thumb Luxury-Pawn Den Bosch
  2/02/2019

  5 star review  Een aantal weken geleden hadden we net voor onze vakantie een lekkage van het dak. Na wat rondbellen is de bereidwilligheid en servicegerichtheid van de verschillende bedrijven heel wisselend. Opvallend was hierbij de service van Dakservice van den Broek. Als snel was er ondanks alle drukte een afspraak gemaakt. 2 dagen later was ons dak gerepareerd met een paar eenvoudige kosteloze ingrepen. Wat een vriendelijke service en een eerlijk advies. Wil dit bedrijf zeker aanbevelen en ik weet nu als er iets is met het dak wie wij gaan bellen. Top!

  thumb Leo Poldervaart
  10/17/2018

  5 star review  Duidelijke afspraken vooraf en snel maar ook vakkundig het hele dak vervangen.

  thumb Marcel Belluz
  4/13/2018

  5 star review  Prima service en erg vriendelijk. Laten alles netjes op opgeruimd achter als ze klar zijn. Een echte aanrader

  thumb Thea Meeuwsen
  4/02/2018

  4 star review  Prettig in de contacten, afspraak is afspraak en prima werk!

  thumb Hans Kouwenberg
  3/27/2018

  5 star review  Wij zijn zeer tevreden over de snelle en goede afwikkeling van de stormschade aan het dak. Zeer belangrijk punt is ook dat afspraken uitstekend zijn nagekomen. We weten nu waar we volgende keer naar toe moeten.

  thumb Gerard Van De Weijer
  3/12/2018

  5 star review  Heel dankbaar dat jullie zo gauw kwamen voor de offerte ondanks de feestdagen en na 2 dagen mijn dak zijn komen repareren. Vriendelijke service!

  thumb Helen C
  12/30/2017

  5 star review  Top werk geleverd. zeker een aanrader!

  thumb D.j. Ramerman
  12/19/2017

  5 star review  Deze jongens hebben zeer nauwkeurig werk geleverd binnen zeer korte tijd. Leggen alles zeer goed en begrijpend uit. en geven nog eens 10 jaar garantie Ik ben zeer tevreden!

  thumb DeviSu 073
  12/01/2017

Bel mij terug

8 + 6 =

Locatie

blank

Contact

Balbaostraat 26
5223 RM ’s-Hertogenbosch
06-55247777
info@dakservice-vandenbroek.nl
KvK nr: 62268201
BTW nr: NL045810461B01
Rek nr: NL30INGB0006731668

Dakservice van den Broek

Dakdekker Den Bosch en omgeving. De specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking. Daarnaast ook in het onderhouden van uw dak. Verder voeren wij ook een gratis dakinspectie uit. Tenslotte krijg u bij ons altijd 10 jaar garantie! Kortom, Uw dak is ons vak!