Loodwerk

Lood is nodig bij de aansluiting tussen dak en gevel/schoorsteen bij een plat dak. Bij nieuwbouw wordt het lood altijd mee ingemetseld. Bij renovatie is dit niet mogelijk, en dient het lood ingeslepen te worden. Dit lijkt makkelijk maar is een erg nauwkeurige klus. Er dient rekening gehouden te worden met een zgn waterkering in het lood. Ook mag het lood niet te lang zijn en op het plat dak rusten. Het lood kan een capillaire werking aannemen. Hierdoor kan lekkage optreden. Lood is dus een erg belangrijk onderdeel bij het waterdicht maken van uw dak. Is uw lood versleten & aan vervanging toe? wacht niet langer en neem contact met ons op. Ook is het mogelijk om in plaats van lood voor een duurzamere en milieuvriendelijkere oplossing te gaan door te kiezen voor “Loodvervanger”. Nadeel is echter dat dit wel duurder is dan lood, maar het voordeel is dat het veel langer mee gaat! Loodvervanger bestaat uit een gewapende epdm rubber.

Loodwerk Platdak

Loodwerk bij een plat dak is erg belangrijk. Het lood wordt ca 10/15 cm boven het dak in de voeg van het metselwerk geplaatst. Dit is nodig om slagregen, wat door de gevel opgenomen wordt, via het lood weer naar buiten te geleiden het dak op.

Is uw lood versleten & aan vervanging toe? Heeft u een lekkage wat veroorzaakt wordt door het slechte loodwerk? Neem dan zsm contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan, door hieronder het formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Prijs Aanvraag

Vrijblijvende offerte opvragen

Bel ons op!

Bel ons nu!

Spoed? Of wilt u graag direct contact met ons opnemen? Bel nu!

Bel terug

Bel mij terug

5 + 3 =

Locatie

Contact

Balbaostraat 26
5223 RM ’s-Hertogenbosch
06-55247777
info@dakservice-vandenbroek.nl
KvK nr: 62268201
BTW nr: NL045810461B01
Rek nr: NL30INGB0006731668

Dakservice van den Broek

Dakdekker Den Bosch en omgeving. De specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking. Daarnaast ook in het onderhouden van uw dak. Verder voeren wij ook een gratis dakinspectie uit. Tenslotte krijg u bij ons altijd 10 jaar garantie! Kortom, Uw dak is ons vak!