9,7 op trustoo.nl info@dakservice-vandenbroek.nl Vragen? Stuur ons een appje
Dakservice van den Broek

Dakdekker Den Bosch

Bent u op zoek naar een dakdekker? Dakservice van den Broek is dé specialist op het gebied van dakbedekking!

Contact opnemen
Specialist
bitumen dakbedekking
Vrijbijvende
offerte
Gratis
dakinspectie
10 jaar
garantie
Dakdekkersbedrijf

Dé dakdekker in Den Bosch

Dakservice van den Broek is uw vertrouwde dakdekkersbedrijf in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren, vernieuwen, inspecteren en onderhouden van uw dak. Of het nu gaat om een plat dak met bitumen of hellend pannendak. Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid en bieden maar liefst 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

Heeft u te maken met een daklekkage? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij u snel terug. Naast reparaties bieden wij ook onderhoudsservices en een gratis dakinspectie aan. Met Dakservice van den Broek kiest u voor vakmanschap en zekerheid in Den Bosch.

Contact opnemen
Waar kunnen wij u bij helpen?

Onze specialiteiten

Wij gebruiken alleen de beste materialen en garanderen een duurzaam resultaat.

Uw dak, onze zorg

Profiteer van 10 jaar garantie

Bij Dakservice van den Broek in Den Bosch profiteert u van een uitgebreide garantie van maar liefst 10 jaar op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. Deze belofte van duurzaamheid en betrouwbaarheid is mogelijk dankzij onze toewijding aan kwaliteit en deskundigheid. Deze garantie dekt specifiek lekkages die het gevolg zijn van het niet correct toepassen van onze materialen. Uw gemoedsrust is gegarandeerd met onze vakkundige dienstverlening.

 

Offerte aanvragen

Over ons

Dakservice van den Broek is meer dan alleen een dakdekkersbedrijf in Den Bosch. Wij brengen innovatie van onze producten, expertise en een persoonlijke aanpak samen. Onze klantgerichte visie heeft ons gemaakt tot een gewaardeerde speler in de dakdekkersbranche.

Waarom Dakservice van den Broek?

Kiezen voor ons betekent kiezen voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zetten ons volledig in voor het leveren van de best mogelijke service. Onze scherpe prijzen gaan hand in hand met onze passie voor kwaliteit en innovatie. Uw dak is onze zorg.

Dakdekkersbedrijf Den Bosch

Ons kantoor is gevestigd in Vlijmen maar ons werkterrein is veel breder. Wij bedienen klanten in bijna het hele land, met een bijzondere focus op Den Bosch en omstreken. Zo is uw lokale dakdekker altijd dichtbij.

Garantie van
kwaliteit
Professioneel
Persoonlijk en
direct contact
Plan op maat

Neem contact op

Is het tijd voor een dakinspectie of dakonderhoud in Den Bosch of wilt u een offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op. Bij Dakservice van den Broek begrijpen we het belang van een sterk en betrouwbaar dak. Daarom bieden we de beste service en materialen, afgestemd op uw behoeften.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Volg ons
WhatsApp

Liever laagdrempelig contact? Stuur ons een appje.

Naar WhatsApp