Dakinspectie

Vraag nu een gratis dakinspectie aan! Zoals gezegd: Voorkomen is immers beter dan genezen. Dit geldt ten slotte ook voor uw dak. Hoewel uw dak op het eerste oog vaak in orde lijkt, komt het echter vaak voor dat we bij een dakinspectie van een bitumen of pannendak zien dat het dak in zeer slechte staat is, terwijl er NOG geen lekkage is. Ook maken we regelmatig mee dat er wordt gekozen om het vernieuwen van het dak uit te stellen. Waardoor in 9 van de 10 gevallen in een later stadium het dak alsnog begint te lekken. Al met al geen probleem, want ook nu kan het dak nog eenvoudig vernieuwd of gerepareerd worden. Welliswaar is er dan al geleden schade, die echter niet meer door de verzekering vergoedt wordt door achterstallig onderhoud. Desondanks proberen wij altijd met u mee te denken voor een passende oplossing.

Kortom, wij proberen u deze ellende te besparen! Daarom bieden wij onze GRATIS dakinspectie aan! Met de bedoeling u als klant tevreden te stellen. 

Dakinspectie

Inspectie Plat dak

Wanneer wij uw platdak inspecteren, kijken wij alle naden van uw dakbedekking na en we kijken ook of er scheurtjes of gaatjes aanwezig zijn. Vervolgens worden alle doorvoeren en uitlopen gecontrolleerd, evenals uw lood. Indien nodig, zullen wij altijd met u overleggen voordat we overgaan tot reparatie’s. U wilt immers wel weten waar u aan toe bent.

Dakinspectie

Inspectie Hellend dak

Als u uw hellend dak wilt laten controleren, kijken we of uw nokvorsten nog goed vast liggen, intussen worden scheve dakpannen ook weer recht gelegd. Ten slotte wordt ook het lood nagekeken evenals uw dakgoten. Zodoende blijft uw dak in top conditie!  En aan de andere kant, zijn wij blij met elke tevreden klant!

Nadat de dakinspectie is afgerond, krijgt u van ons een rapport waardoor u inzicht krijgt op de staat van uw dak. Wanneer er verbeterpunten zijn, zullen we deze uiteraard ook met u bespreken, en indien nodig vrijblijvend een offerte aanbieden. Al met al zit u dus nergens aan vast! Wacht dus niet langer en maak hieronder gelijk een afspraak. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Afspraak maken

Vrijblijvende offerte opvragen

Bel ons op!

Bel ons nu!

Spoed? Of wilt u graag direct contact met ons opnemen? Bel nu!

Bel terug

Bel mij terug

6 + 3 =

Locatie

blank

Contact

Balbaostraat 26
5223 RM ’s-Hertogenbosch
06-55247777
info@dakservice-vandenbroek.nl
KvK nr: 62268201
BTW nr: NL045810461B01
Rek nr: NL30INGB0006731668

Dakservice van den Broek

Dakdekker Den Bosch en omgeving. De specialist op het gebied van alle soorten dakbedekking. Daarnaast ook in het onderhouden van uw dak. Verder voeren wij ook een gratis dakinspectie uit. Tenslotte krijg u bij ons altijd 10 jaar garantie! Kortom, Uw dak is ons vak!