9,7 op trustoo.nl info@dakservice-vandenbroek.nl Vragen? Stuur ons een appje

Dakinspectie

Gratis dakinspectie

Vraag nu een gratis dakinspectie aan! Zoals gezegd: Voorkomen is immers beter dan genezen. Dit geldt ten slotte ook voor uw dak.

Gratis dakinspectie

Vraag nu een gratis dakinspectie aan! Zoals gezegd: Voorkomen is immers beter dan genezen. Dit geldt ten slotte ook voor uw dak.

Bespaar ellende, doe een dakinspectie

Een gratis dakinspectie

Hoewel uw dak op het eerste oog vaak in orde lijkt, komt het echter vaak voor dat we bij een dakinspectie van een bitumen of pannendak zien dat het dak in zeer slechte staat is, terwijl er NOG geen lekkage is.

Ook maken we regelmatig mee dat er wordt gekozen om het vernieuwen van het dak uit te stellen. Waardoor in 9 van de 10 gevallen in een later stadium het dak alsnog begint te lekken. Al met al geen probleem, want ook nu kan het dak nog eenvoudig vernieuwd of gerepareerd worden. Welliswaar is er dan al geleden schade, die echter niet meer door de verzekering vergoed wordt door achterstallig onderhoud. Desondanks proberen wij altijd met u mee te denken voor een passende oplossing.

Kortom, wij proberen u deze ellende te besparen! Daarom bieden wij onze GRATIS dakinspectie aan! Met de bedoeling u als klant tevreden te stellen.

Ja, ik wil een gratis dakinspectie

Inspectie plat dak

Wanneer wij uw plat dak inspecteren, kijken wij alle naden van uw dakbedekking na en we kijken ook of er scheurtjes of gaatjes aanwezig zijn. Vervolgens worden alle doorvoeren en uitlopen gecontroleerd, evenals uw lood. Indien nodig, zullen wij altijd met u overleggen voordat we overgaan tot reparaties. U wilt immers wel weten waar u aan toe bent.

Inspectie Hellend dak

Als u uw hellend dak wilt laten controleren, kijken we of uw nokvorsten nog goed vast liggen, intussen worden scheve dakpannen ook weer recht gelegd. Ten slotte wordt ook het lood nagekeken evenals uw dakgoten. Zodoende blijft uw dak in top conditie! En aan de andere kant, zijn we blij met elke tevreden klant!

Waar wacht je nog op?

Vraag een gratis dakinspectie aan

Nadat de dakinspectie is afgerond, krijgt u van ons een rapport waardoor u inzicht krijgt op de staat van uw dak. Wanneer er verbeterpunten zijn, zullen we deze uiteraard ook met u bespreken, en indien nodig vrijblijvend een offerte aanbieden.

Al met al zit u dus nergens aan vast! Wacht dus niet langer en maak hieronder gelijk een afspraak. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Ja, ik wil een gratis dakinspectie

Vrijblijvende offerte opvragen

  Garantie van
  kwaliteit
  Professioneel
  Persoonlijk en
  direct contact
  Plan op maat